PÅMELDING TIL TURER

Det er for øyeblikket ingen aktive

Med de nye begreningene som er satt, og kun gjelder for den ansatte og ingen sponsing av familiemedlemmer/følge, så ser vi ikke at det er noe grunnlag med å bruke tid på å arrangerer turer og arrangementer. Til nå har vi sponset i størrelsesorden 40-50% for alle deltakere, og selv da er det ofte lav påmelding. Gruppepriser på flyseter er dyrere enn om man bestiller selv enkeltvis, så å lage f.eks en helgetur som inkl fly blir alt for dyrt. I tillegg ser Equinor helst at vi ikke reiser utenlands på Neptun turer.

Takker for den tiden vi har hatt i lag og de gode minnene. Vi er blitt kjent med mange kollegaer vi normalt ikke ville truffet på. Synd det skulle bli slik. Vi har fulgt og respektert de retningslinjene Statoil/Equinor har hatt, slik som max 2 overnattinger, for ikke å ødelegge for oss selv, men allikevel setter Equinor så strenge retningslinjer at grunnlaget for å fortsette ikke er tilstede. Det var synd det skulle ende på denne måten. Hele styret i Haugaland Neptun klubb ønsker å takke medlemmene for en fin tid, med mange kjekke arrangementer som har skapt nye relasjoner og masse gode minner for små og store 😊

Er det noen medlemmer som vil drive klubben videre med  de nye retningslinjene, så send en mail til valgstyret på epost: lksa@equinor.com.

Mvh

Styret i Haugaland Neptunklubb

Nils Arne Sevland

Arvid Alvsvåg

Vidar Nordahl

Merethe Tangjerd

Kent-Andrè Folkvord

Trygve Norman Michelsen