Turer 2018

SHOW MED ADAM DOUGLAS

Høsten 2017 så du kanskje Adam Douglas vinne NRK’s Stjernekamp?

Et helt sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og fantastiske stemmeprakt – hvor man fort kan få assosiasjoner tilbake til de ekte soul- og bluesrøttene fra hans hjemland. Med sin «nice guy»-fremtoning, hatten på hodet, og gitaren ladet, er det ikke en fot som ikke tramper takten inn i Adams musikalske univers. Publikum vil få oppleve en folkelig og ekte musikkleveranse som favner det beste av pop, folkemusikk, RnB, country og rock’n roll!

JOLAGILDE

Neptun Haugaland inviterer dette året til Jolagilde (Julebord) på Norges eldste kongsgård. Historiesenteret (Avaldsnes) 17.11 og 08.12 kl 1900 – 0130 (baren stenger kl 0100)

Dere får denne kvelden:
• Møte mange kollegaer med følge
• 1 glass prosseco ved ankomst
• Litt historiefortelling om Norges eldste Kongsete (v/ ankomst)
• Jolegilde (Julebord) se vedlegg.
• 2 drikkeenheter til hver (resterende må hver enkelt betale selv)
• Overraskelse under Julagilde
• Dans med eget orkester (Henning og Vidar Stueland)

FAMILIEDAG PÅ HØYT & LAVT

Søndag 27 mai og Søndag 17 juni.

Ønsker noen å ta med voksne barn, (typisk barnebarnas foreldre) så er de velkommen til det, men de blir ikke sponset. Har laget egen påmeldingslinje for de, til full pris. Vi har 100 klatreplasser til hver dato og det er ikke automatisk system for overbooking, så første mann til mølla prinsippet gjelder. Alle tar med egen grillmat/drikke. Vi har leid plass i lavoområdet, og Høyt og Lavt stiller med 3-4 griller til vår disposisjon. Grillene er nok varme fra ca 11:30. Her kan vi også sette fra oss kjølebager eller tilsvarende mens vi klatrer. Nytt for i år er at det bygges tak ved sitteplass nede ved lavoen, greit om det skulle regne.

JUL I KONGEPARKEN

Ta med deg familien og opplev god, gammeldags julestemning!
Brumle og vennene hans har tryllet julen frem og pyntet Kongeparken i sin fineste julestas. Over en million julelys, 800 juletrær og 1300 halmballer tar deg med på en skikkelig førjulsreise.
Julegatene fylles med et yrende liv av smånisser, verksteder, karuseller, sang, musikk og mange spennende juleaktiviteter.
Under jul i Kongeparken kan små og store kose seg med mange juleopplevelser og verksteder. Alt barna lager på juleverkstedene, får de med seg hjem. Alle snille barn som besøker nisse huset får treffe Julenissen og får en liten overraskelse.

I Matsalen og på Jærgården venter en rikholdig familiebuffet! Her kan både små og store nisser spise og drikke til de sprekker! Nissemor har mye godt på lur.

THE COP AND THE CAPTEIN

Galskap, magi og tankelesing

Captain Frodo og Vidar Hansen er tilbake, med nytt et show som vil underholde, sjokkere og overraske. I tillegg til at det er morsomt. Tilbudet gjelder ansatte med ektefelle/samboer og hjemmeboende barn opp til 18 år.

Velkommen til en kveld du sent vil glemme!

GOURMET HELG PÅ HAAHEIM GAARD

Omvisning på Håheim Gård, Øl/ vinsmaking med litt snaks, 5 retters middag med vinpakke, underholdning med Torstein, overnatting og frokost.

De som evt ønsker overnatting utenom dette tar kontakt direkte med hotellet: Haaheim Gaard post@haaheimgaard.no eller tlf53433000

De som blir subsidiert av klubben er:
Klubbens medlemmer, vedkommende sin partner/kone/mann, barn under 18 år som bor hjemme.