Price: komme
Book Now!

Bli med på en spennende og opplevelsesrik dag i klatreparken. Her er det utfordringer for store og små. De har 5 løyper merket etter vanskelighetsgrad og totalt 78 hindre. Alle løyper inneholder zip-liner. Løyper for de aller yngste og for de som ønsker en real utfordring.

http://hoytlavt.no/nedstrand

Søndag 21 mai & søndag 11 juni

Tilbudet gjelder alle medlemmer og samboer/ektefelle og hjemmeboende barn opp til 18år, samt barnebarn

Ønsker noen å ta med voksne barn, (typisk barnebarnas foreldre) så er de velkommen til det, men de blir ikke sponset. Har laget egen påmeldingslinje for de, til full pris.

For de som ikke vil klatre, så er det gratis. Men flott om de melder på antall i bestilligen under, så vi har en indikasjon på hvor mange som kommer.

Vi har 100 klatreplasser til hver dato og det er ikke automatisk system for overbooking, så første mann til mølla prinsippet gjelder.

I år sponser vi mer pr billett (slik som i fjor), men holder ikke gratis mat og drikke. Alle tar med egen grillmat/drikke. Vi har leid plass i lavoområdet, og Høyt og Lavt stiller med 3-4 griller til vår disposisjon. Grillene er nok varme fra ca 11:30 til 13:30. Her kan vi også sette fra oss kjølebager eller tilsvarende mens vi klatrer. Nytt for i år er at det bygges tak ved sitteplass nede ved lavoen, greit om det skulle regne.

Parken åpner kl 10:00, og man møter opp i kiosken for utdeling av armbånd (De har liste over påmeldte). Deretter får man utdelt klatretøy. For de som ikke har klatret før, så må de igjennom ett lite introdukjsons kurs før de får gå for seg selv. Kan bli litt kø her, så anbefaler å være tidlig ute.

Her er prisene til medlemmene:

170 kr (over 140 cm høy) Blå og rød løype + de andre
140kr (110-140 cm høy) Lys og mørk grønn løype + gul
80 kr (80- 110 cm høy) Gul løype
Gratis under 80cm
Gratis å være i parken uten å klatre.

Åpninstiden er 10:00 – 17:00.

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken måtte stenge til været løyer.

Påmeldingsfrist er 3 uker før.

Innbetaling merket navn, Nedstrand og dato til konto: 8530 05 15911

Link til påmeldingsskjema

Om Linken ikke fungerer, så kpoier og lim inn denne: https://docs.google.com/forms/d/1rCiE3J3iwNLEcXn3h1XHyDybkINc8uAnW4SLWCs8OPI/viewform?edit_requested=true

Her står det om praktisk info, som er greit å lese før man kommer: http://hoytlavt.no/nedstrand/praktisk-info

For spørsmål, ta kontakt med Vidar på mob; 915 32 551 eller epost; vidar.nordahl@online.no